Header
WK-pool Voetbal van start!

WK-pool Voetbal van start!

Vanaf vandaag kan de WK-pool voetbal van Regio'72 worden ingevuld. Afhankelijk van jullie zelf kan er om grote bedragen worden gespeeld met slechts 5 euro inleg. De prijzen worden nl uitgekeerd in percentages van de totale inleg: - 10% van de totale inleg voor de beste voorronde - 10% van de totale inleg voor de derde plaats - 20% van …

Lees verder

Vrijwilligersavond 2014

Vrijwilligersavond 2014

Zaterdag 10 mei jl. werd door TOM (commissie Taak op Maat) de vrijwilligersavond georganiseerd: één van de hoogtepunten van het jaar voor onze club. Op deze avond worden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet. Onder het genot van een lekker drankje, verzorgd door Afslag 26 en een smakelijk sateetje van Harry, werd de vrijwilliger van het jaar gekozen. Uit de …

Lees verder

Regio ’72 degradeert na onnodige nederlaag

Het is de korfballers van Regio ’72 ook niet gelukt de laatste wedstrijd te winnen. Tegenstander Sparta uit Nijkerk scoorde in de slotseconde de winnende treffer, eindstand 16-17. Hierdoor degradeert Regio ’72 naar de tweede klasse. Regio ’72 wist vooraf dat met een overwinning noodzakelijk zou zijn om nog kans te maken op een beslissingswedstrijd tegen Elburg. Voor tegenstander Sparta …

Lees verder

Vaasaqua

Vaasaqua

Zin in een geweldige Hemelvaartsdag? Kom dan naar Vaasaqua 2014! Er is de hele dag sfeervolle muziek op het Marktplein en er is een grote braderie, boekenmarkt en kunstmarkt. Voor de jongste bezoekers is er natuurlijk het leuke kinderplein! Meer weten? Neem een kijkje op www.vaasaqua.nl.

Lees verder

Voorlopige teamindeling jeugd/senioren

Voorlopige teamindeling jeugd/senioren

(Selectie)trainingen: De trainingen met de teams van afgelopen jaar gaan nog door t/m woensdag 28 mei, vanaf maandag 2 juni starten de selectietrainingen voor de  A en de B. Maandag 9 juni is er geen trainen i.v.m. tweede pinksterdag.  De selectietrainingen duren 2 weken. Maandag 16 juni is er geen trainen en op woensdag 18 juni is er rommelpotten. De …

Lees verder

Kom jij ook naar de mini-zeskamp?

Kom jij ook naar de mini-zeskamp?

Datum? Zaterdag 7 juni 2014 Tijd? 10.00-13.00 Voor wie? Iedereen van 8 t/m 14 jaar. Kosten? GRATIS !! Waar? Bij het veld van Regio ’72 aan de Zichtstede in Vaassen.   Opgeven hoeft niet, mag wel! Als je een opgave wil doen, doen ons een mailtje. Je mag zoveel vriendjes en vriendinnetjes meenemen als je wil! Maak samen met je …

Lees verder

Rozeboom Zeskamp 2014

Rozeboom Zeskamp 2014

Regio'72 daagt je uit om mee te doen aan de Rozeboom Zeskamp op vrijdag 27 juni 2014. Zijn het de voetballers, de korfballers, de handballers of de Bekende Vaassenaren die het meest slim, sportief, creatief of sterk zijn. Wij zijn benieuwd! Geef je zo snel mogelijk (voor vrijdag 20 juni). Nodig ook iedereen uit te komen kijken; de Rozeboom Zeskamp wordt …

Lees verder

Update Sportlink

Update Sportlink

Inmiddels hebben al veel mensen gehoor gegeven aan onderstaande oproep. Er is echter nog een veel grotere groep die nog niets heeft gecontroleerd. Graag willen we dat iedereen zijn / haar gegevens goed nakijkt, dus vandaar opnieuw dit bericht. De lijst in de kantine is opgeschoond, iedereen die de gegevens al gecontroleerd heeft staat er niet meer op. Heb je …

Lees verder