Derde kampioenschap voor Regio’72 B1

De B1 van korfbalvereniging Regio’72 is zaterdag voor de derde keer kampioen geworden dit seizoen. Dit betekent dat alles is gewonnen wat gewonnen kon worden. In de zaal werden ze nog tegelijk met hun tegenstander kampioen. Deze keer was dat ook het geval geweest bij gelijkspel. De jongens en meiden speelden echter een goede wedstrijd en wonnen nipt met 11-10 van hun directe concurrent Hellas’63 B1. De wedstrijd was spannend en in de eerste helft bleef het lang 5-5 staan, tot ze net voor rust snel achter elkaar de 7-5 scoorden. Na de rust werd het nog een paar keer gelijk, maar hebben ze nooit achter gestaan. Ook nu dus weer de verdiende kampioenstaart en medailles. Ruben heeft nu al een paar keer de taart mogen snijden, maar moet volgens zijn team nog veel vaker kampioen worden om hier nog beter in te worden.