Regio’72 A1 – Groen Zwart A1

Datum: 19-04-2014

Geschreven door: Saskia van Triest

Zaterdag 19 april, Groen Zwart stond op de planning voor de A1. Het was weer heerlijk weer, en alle zonnestraaltjes van de A1 waren mooi op tijd aanwezig. We hadden 8 frisse spelers en 3 top reserves en een strategisch praatje van Tim vooraf, dus daar kon het niet aan liggen! Dit bleek ook uit de eerste minuten van de wedstrijd, we waren net warm en voor we het wisten stonden we 5-0 voor. De eerste helft vloog voorbij en we gingen met 5-1 de rust in. Na een motiverend praatje van Marike gingen we de 2e helft er weer vol tegenaan. Alles zat mee aan de kant van Regio, vele kansen werden er gecreëerd en gescoord. Met een eindstand van 16-6 liepen we het veld af. Onze dag kon niet meer stuk, na zo’n wedstrijd gespeeld te hebben!