Regio’72 B1 kampioen

Na een zwaar bevochten laatste korfbalwedstrijd stond er aan het eind 8-8 op het scorebord. Dit hield in dat Regio’72 B1 samen met haar tegenstander Wesstar B1 kampioen werd in het laatste inhaalweekend van de zaal.

Dit zaalseizoen hebben de jongens en meisjes van de B1 geen enkele wedstrijd verloren. In totaal is er 4 keer gelijk gespeeld en maar liefst 8 keer gewonnen. De wedstrijden waren erg leuk om te zien met vaak een wat mindere helft en een goede helft. Ook de laatste wedstrijd was erg spannend en er is hard geknokt voor dit kampioenschap. Het leek even of de B1 van Regio’72 het helemaal alleen zou halen, maar in de laatste minuten scoorde Wesstar toch nog de gelijkmaker.

De trainers/coaches Dion Scholten, Arend Jan Punt en Tim Kamphuis gaven hun spelers complimenten voor het knokken en het mooie zaalseizoen.