Regio’72 C1 – Amicitia C2

Datum: 12-04-2014

Geschreven door: Jochem van der Haar

Voor zaterdag 12-4-2014 stond de thuis wedstrijd tegen Amicitia op het programma. Waar we vol goede moed in gingen. Iedereen was ruim op de tijd voor het praatje waarin Tim en Robin ons de laatste aanwijzingen gaven. De vakken bestonden uit: verdediging Niels, Kasper, Josje en Gaby en de aanval bestond uit Remon, Jochem, Loes en Noa we waren helemaal klaar waren voor de wedstrijd. De scheidsrechter gaf het eerste fluit signaal en de wedstrijd was begonnen! In de eerste aanval, was het gelijk raak voor de vaassenaren niet lang daarna werd het 2-0. Na dat we hadden gewisseld hadden was de verdediging niet scherp en geconcentreerd, Dat kon je ook wel zien na enkele minuten stond er 2-2 op het score bord, regio was gewaarschuwd. Gelukkig herpakte we het wel weer, maar gingen de rust in met 5-5, waar we een aardige preek om onze oren hebben gekregen. In de tweede helft waren er twee wissels aan de kant van regio, Josje en Noa verlieten het veld voor Bernadet en Elise het was ook te zien dat de rust ons goed had gedaan. We kwamen op een voorsprong van 7-5 maar we waren nog lang niet zeker van een overwinning. Na het laatste fluit signaal van de scheidsrechter stond er 9-6 op het score bord, we hadden de punten dus te pakken en doen nog vol op mee voor het kampioen schap.