Regio’72 C1 – Rood-Wit C1

Datum: 19-04-2014

Geschreven door: Gaby Bakkenes

De wedstrijd waar we lang tegen op hadden gezien verliep goed.
We vertrokken om 9:00 vanaf de Zichtstede. Na een half uurtje rijden kwamen we aan in Wezep waar de zon al begon te schijnen. We zagen erg op tegen deze wedstrijd maar naar een kort praatje van Tim en Robin werd dat al veel minder. Even warmlopen en in schieten en de wedstrijd kon beginnen. De vakken waren in de aanval Jochem Remon Bernadet en Elise, in de verdediging Niels Casper Josje en ik. Het was heel spannend we stonden eerst voor maar zij haalden ons al snel in. De stand in de rust was 4-4. In de tweede helft namen wij een nog grotere voorsprong. Loes en Noa mochten gaan warmlopen om er vervolgens in te komen. Noa kwam erin voor Elise en Loes voor mij. We hebben hard gevochten, de eind stand was 8-5.