Regio’72 houdt de spanning erin

Regio is voortvarend begonnen aan de zaalcompetitie. Drie punten zijn binnen en dat smaakt naar meer. Zaterdag kwam Woudenberg op bezoek. Dit team heeft alleen verloren tegen kampioenskandidaat Juventa. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.

Wederom leidt de eerste aanval van de wedstrijd tot een doelpunt. Een replica van vorige week. De vergelijkingen houden hierbij ook niet op. De wedstrijd tegen Woudenberg leek, qua scores, op die tegen EKC2000. Regio begon de eerste helft sterk en bouwde een 5-2 voorsprong op. Woudenberg kwam sterk terug en hielden beide teams elkaar in evenwicht. Vlak voor rust scoorde Woudenberg waardoor er met een 9-10 stand gerust werd.

Het publiek werd getrakteerd op twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. Sinds dit seizoen mag een team 8 keer (terug)wisselen. Dat beide teams vol voor de winst wilden gaan bleek uit het gretig gebruik maken van de wissels. Beide teams wisselde 7 keer voor meer aanvallende dreiging. Pas enkele minuten voor tijd kwam Regio pas los van Woudenberg. In de laatste minuut werd de wedstrijd op slot gegooid door de paars witten. Met een 20-16 eindstand geeft dit goede moed om volgende week naar Zwolle af te reizen om daar Oranje Zwart te verslaan.