Top S2 – Regio’72 S2

Datum: 30-08-2014

Geschreven door: Elvira Pannekoek

Zaterdag 30 augustus stond de wedstrijd Top S2 tegen Regio’72 S2 op het programma. De dames hadden besloten dat ze klaar waren met verliezen, na een reeks verloren oefenwedstrijden. We moesten vandaag maar eens gaan winnen! Rond 14.00 uur ging de wedstrijd in Vroomshoop van start. Al vrij snel bleek dat het team van Top een onervaren team is, terwijl Regio’72 beter op elkaar ingespeeld is. Dit was dan ook te zien in het spel. Een mooie opbouw van aanvallen, het enige wat achterbleef was het scoren. Bij rust stond het dan ook maar 1-3.
Na de rust kwam het scorend vermogen meer op gang, na een paar mooie doorloopballen van Bram. Nadat Thijs en de jarige Femke in het veld kwamen werden er nog een aantal mooie doelpunten gescoord, wat de eindstand op 4-11 bracht. De eerst overwinning van het seizoen was een feit, wat natuurlijk vooral de dames tevreden stemt. Volgende week om 17.00 uur staat een wedstrijd tegen Oerterp uit Ureterp (Friesland) op het programma in Vaassen. Hopelijk kunnen we dan dezelfde uitslag verwachten.