Wederom eenvoudige zege Regio’72

VAASSEN – Het wordt een eenzijdig verhaal maar ook in de wedstrijd tegen Niek uit het Drentse Pesse kende Regio’72 afgelopen zaterdag weinig problemen. Na een snelle voorsprong was het slechts de vraag of deze week eindelijk de 20 doelpunten gehaald zouden worden.

De omstandigheden waren prima op het sportpark van Regio’72. Weinig wind, een lekker zonnetje en een aangename temperatuur. De Vaassense korfballers begonnen dan ook zeer voortvarend en na een paar minuten stond er al een 3-1 voorsprong op het scorebord. Het publiek genoot, en hoopte op meer. Zij kwamen deze middag niet bedrogen uit. Regio’72 schoot met scherp en bij rust was de wedstrijd, jammergenoeg voor de sportieve Drentse tegenstander, eigenlijk al gespeeld. 13-2.

Na rust nam de Vaassende formatie wat gas terug, overigens zonder deoverwinning in gevaar te brengen. Er werd minder gescoord en coachMarcel Teunissen besloot na een kwartier alle reservespelers  in tezetten. Luid applaus was er voor Gerriët van Ingen-Klomp. Zij kreeg eenpubliekswissel want ze is in verwachting en stopt voorlopig metkorfballen. De laatste minuten van de wedstrijd leverden verder weinigspektakel en de eindstand werd bepaald op 20-5.