Pages Navigation Menu

Vaassen

Devinco 1 – Regio ’72 1

Deventer: Kasper Steenbergen. Dames en heren het was niet best deze zaterdag. Na een nipt verlies van het tweede zat de tribune vol met hoopvolle Regio-supporters, de bank vol met gretige wissels en een goede coach, en het veld vol met frisse spelers. Maar dit mocht allemaal niet baten. En bij nader inzien moet ook terug gekomen worden op die laatste uitspraak. Want toen het tien minuten geleden was dat de arbiter de wedstrijd in floot, werd ons team net wakker.

Het achttal keek naar de stand, en tot hun schrok was deze ondertussen 5-0. En toen Regio eenmaal begon aan de wedstrijd, bleek ook dat er prima meegedaan kon worden. Twee doelpunten voor de paarsen volgden die het verschil op drie brachten, er was nog hoop. De wedstrijd kabbelde, met een vrijwel gelijk blijvend verschil, voort tot de fluit klonk om pauze te houden.

Toen de spelers na de rust de kleedkamers uit liepen, kon de sprankeling in hun ogen worden waargenomen, en met volle moed werd de tweede helft ingeluid. Toch lukte het onze spelers niet om terug te komen, dus werden een aantal wissels klaargestoomd en het veld ingestuurd. Thomas mocht naar de kant komen voor Tijs, en even later mocht ook Femke het veld ruimen voor Anne. Hoewel de wissels een verfrissende werking hadden, mochten de doelpunten niet vallen.

Dus, als laatste hoop werd ook schutter-kanon Jordi Molendijk nog opgetrommeld om Robin te vervangen. Maar zelfs deze man wist er dit keer geen balletje in te leggen. Het leek wel alsof er zaterdag een vloek op ons rustte. Geen enkele vrije bal wist zich door de mand te dringen, en ook de gewone schoten stuiterden keer op keer op het randje. Met een eindstand van 14-9 hoefde Regio zich niet te schamen, maar had er zeer zeker meer in gezeten.

Foto’s Devinco 1 – Regio’72 1
Foto’s Devinco 2 – Regio’72 2

Nog even de doelpuntenmakers op een rijtje: Lauren met twee schoten, Hidde met een strafworp, een doorloper en een korte kans, Tim met een strafworp en een korte kans, en Ruth en Robin allebei met een schot.

 

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares