Pages Navigation Menu

Vaassen

Eerste trainingen seizoen 2017-2018

Maandag 21 augustus beginnen de eerste trainingen weer voor alle teams van Regio ’72 (behalve de F en de Kangoeroes, zij starten resp. woensdag 21 augustus en zaterdag 26 augustus). De selectie is zaterdag 12 augustus al gestart met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen en ook A1 is weer begonnen.

Aanstaande maandag willen we met de jeugd graag gezamenlijk het seizoen starten. In de infobrief met de teamindeling die jullie voor de zomervakantie hebben gekregen heeft deze informatie al kort gestaan. Maar wat gaan we nu eigenlijk doen 21 augustus? De trainingstijden zijn als volgt:

17.30 – 18.30 uur: Training E1, E2 en D1.

19.30 – 20.30 uur: Training C1, B1, A2 en A1.

Een aantal leden van het trainers begeleidingteam gaan samen met de trainers van de jeugdteams de training verzorgen deze avond. We doen wat leuke oefeningen vanuit de methode Spelenderwijs Verbeteren om weer te wennen aan het veld en het balgevoel terug te krijgen. Vanaf woensdag 23 augustus wordt er getraind op de normale trainingstijden. Deze tijden zijn hier terug te vinden.

Hoe zit het met jouw conditie na de zomervakantie? Ben je er weer helemaal klaar voor? Kom kennis maken met je, misschien wel, nieuwe trainer en laten we vooral weer plezier maken met elkaar.

We zien jullie graag allemaal op maandag 21 augustus!

 

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares

Heb jij onze jubileum site al bekeken?

Meld je aan voor de verenigingslunch, koop tickets voor het diner buffet etc.

Bekijk het programma en feest mee!

Naar de website