Pages Navigation Menu

Vaassen

Gegevens wijzigen in sportlinked

Het KNKV gaat digitaal. We weten inmiddels bijna allemaal hoe Sportlinked werkt en dat is super! Er is echter iets wat minder handig is.
In Sportlinked kan je je eigen gegevens (deels) wijzigen. Zo is het mogelijk om je telefoonnummer of mailadres te wijzigen. Al deze wijzigingen worden ook doorgevoerd in de ledenadministratie. Velen hebben dat ook al gedaan, fijn want dat scheelt mij veel werk. Sommigen verwijderen echter deze gegevens, wat betekent dat wij als vereniging geen mailadres en/of telefoonnummer in de administratie hebben staan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
De reden dat mensen dit doen kan zijn dat ze niet willen dat iedereen hun gegevens kan zien. Een zeer legitieme reden, dit is echter op een andere manier te voorkomen. Je kunt in de app ook je privacyniveau aanpassen. Als je dit instelt op privé kan alleen de scheidsrechter jouw spelerskaart inzien (dat is een vereiste om te kunnen spelen) en kan verder niemand jouw gegevens bekijken. De informatie blijft echter wel in de ledenadministratie staan.

Ik hoop dat iedereen die gegevens verwijderd heeft de afgelopen periode deze weer wil toevoegen zodat de ledenadministratie weer up to date is. En mocht je niet willen dat iedereen je gegevens kan zien, pas dan je privacyniveau aan. Alvast bedankt!

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares