Pages Navigation Menu

Vaassen

Help Joris huifbedrijden!

Hallo korfballers van Regio’72,

Weer zin in het nieuwe korbalseizoen ? Heerlijk om samen met je sport bezig te zijn. Zelf haal ik ook nog veel plezier uit het sporten.

Ik heb een vraag aan jullie. Mijn zoontje Joris is meervoudig gehandicapt. Hij is een vrolijk ventje, maar lichamelijk kan hij bijna niets. Joris woont op Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Dankzij de hulp van de Stichting ‘Sidney and Friends’ kan hij daar af en toe ‘huifbedrijden’ waar hij enorm van geniet. Door het meebewegen met de bewegingen van de paarden is het zijn sportbeleving ….

Dit huifbedrijden kost veel geld. De Stichting ‘Sidney and Friends´ doet nu mee met de goede doelenactie van de NCRV. De 3 goede doelen met de meeste stemmen krijgen een mooi geldbedrag. Maar om daarvoor in aanmerking te komen heeft de Stichting nog heel veel stemmen nodig.

Wil je meehelpen? Het is maar een kleine moeite.  Klik op  www.ncrv.nl/goededoelenactie  Selecteer bij ‘bekijk alle goede doelen’ de Stichting ‘Sidney and Friends’ en stem. Je hoeft alleen je e-mailadres in te geven en krijgt een mailtje om je stem te bevestigen, dat is alles.

Namens Joris en de Stichting alvast hartelijk bedankt !!!

Piet Rosenbrand

  • als je over meer emailadressen beschikt kun je die ook gebruiken
  • hoop dat jullie allemaal meedoen, wil de Stichting een kans maken op dat financiële steuntje in de rug
  • wellicht willen familieleden, vrienden/vriendinnen, werk/school, enz. ook meedoen? (of stuur dit bericht door/ zet het op facebook)
  • Benieuwd hoe dat huifbedrijden in z’n werk gaat? Klik dan hier. Meer informatie over Sidney and Friends vind je op de website van Sidney en Friends. Stem!
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares