Pages Navigation Menu

Vaassen

Hoofdpunten Algemene Ledenvergadering

Op 14 oktober vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Voor iedereen die er niet bij was enkele hoofdpunten uit deze algemene ledenvergadering:

  1. Er is een nieuwe kledinglijn ontwikkeld in samenwerking met Muta-sport. We zijn blij met Installatiebedrijf GSB als de nieuwe hoofdsponsor en bouwbedrijf Stofbergen als co-sponsor.
  2. Ans Prins en Maeike Blaauw werden gehuldigd vanwege hun 25 jarig lidmaatschap. De derde jubilaris, Arnoud van der Zaan, die verhinderd was, wordt op een later tijdstip gehuldigd.
    De financiële verslagen werden allemaal goedgekeurd. Gelukkig wederom een positief resultaat over boekingsjaar 2015-2016.
  3. Ype Oosterhoff trad af als voorzitter en stelde zich niet herkiesbaar. Tim Kamphuis werd benoemd als nieuwe voorzitter en Ilse Heideveld werd benoemd als nieuw bestuurslid.
  4. Ilse wordt nu ook Voorzitter Technische Commissie en stopt daarom met de PR. Gelukkig gaat Tim van Huffelen haar plek in PR overnemen.
  5. Door een stuurgroep is onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van een multifunctionele accommodatie voor wijkraad, CVO en Regio’72. Gezamenlijk hebben de drie partijen een plan ingediend bij de gemeente, maar de financiële middelen bij zowel de gemeente als bij de gebruikers van het sportpark zijn niet toereikend. Het bestuur wacht op een formeel antwoord van de gemeente en beraadt zich daarna over de te volgen stappen.
  6. Afhankelijk van het formeel antwoord van de gemeente willen wij eventueel versneld ons kunstgrasveld aanpassen aan de verkleinde afmetingen. Als hierover meer bekend is, zal er een extra ledenvergadering uitgeschreven worden.

Heb je een vraag of opmerking over een van bovenstaande punten, laat het weten!

Groet, namens het bestuur,

Gert Leskens

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares