Pages Navigation Menu

Vaassen

Kombifit

Regio’72 loopgroep

Geplaatst door op 30-03-2015 in Acties, Activiteiten, Algemeen, Kombifit | Reacties uitgeschakeld voor Regio’72 loopgroep

Regio’72 loopgroep

Ter voorbereiding op de RegioRun zijn er 2 loopgroepen gestart. Maandagavond vanaf 19.00 met aansluitend Kombifit en woensdag vanaf 19.00 uur.

Op maandag  starten we met een warming-up (kleine km), doen wat rek en strek oefeningen, en trainen vervolgens een kilometer of 3,5, soms duurloop, maar soms ook met verschillende tempo’s en oefeningen.

Op woensdag doen we ook een warming-up en lopen we wat verder, maximaal 10 km. De bedoeling is om elke week een ander parcours te lopen, dit is meestal vanaf het clubhuis maar we kunnen ook een mooi bos of ander parcours opzoeken.

Heb je zin om mee te doen, sluit dan gewoon aan op 1 van deze dagen. Meer informatie: Ype Oosterhoff of Jan Tijs Heideveld

AANMELDEN REGIORUN

Kombifit

Geplaatst door op 7-07-2014 in Acties, Activiteiten, Kombifit | Reacties uitgeschakeld voor Kombifit

Kombifit

Komend seizoen willen we bij Regio’72 starten (mits voldoende belangstelling, daar ziet het wel naar uit) met een activiteit onder de naam Korfbalfit. De extra kosten zullen naast een gewoon (Niet Spelend of anderzijds) lidmaatschap een extra bedrag zijn ter dekking van de onkosten. Denk aan circa €4/ maand.

Voor deze activiteit denken we aan een op fitheid gerichte training van circa een uur op de maandagavond of op de zaterdagochtend. Deze zal zich niet op korfbal richten (en is dus ook geschikt voor mensen die vanwege bv knieblessures niet meer korfballen) maar een breed (door de deelnemers te kiezen) pallet van activiteiten.

Denk aan:

 • Handbal
 • Speedminton
 • Looptraining
 • Nordic walking
 • Fithockey
 • 4Korfbal / Beachkorfbal
 • Anders,….

Het programma zal bestaan uit drie blokken, namelijk herfst (op het veld), winter (in een zaal) en voorjaar (op het veld) parallel aan het korfbalseizoen. Het programma kent minimaal 3 tot 4 sport- en beweegactiviteiten per blok om op die manier een gevarieerd aanbod te creëren.

MAAR: het gaat om de groep, en we kunnen natuurlijk zelf kiezen wat we willen…

Daarom wil ik bij deze vragen:

 1. Wil je zelf meedoen? Of ken je anderen in je omgeving die dit zouden willen
 2. Wat voor soort activiteiten zou jij leuk vinden (en dat hoeft niet uit bovenstaande rijtje te zijn)
 3. Heb je voorkeur voor de zaterdagochtend/ maandagavond/ maakt niet uit

Het gaat hier om een enquête dus opgave verplicht nog tot niets. Het eindresultaat is uiteraard wel afhankelijk van de antwoorden.

  Naam:
  E-mail:
  Wil je meedoen: JaNee
  Welke activiteiten vind jij leuk (mogen anderen zijn als hierboven)
  Welke dag heeft jouw voorkeur

  Met vriendelijk groet,
  Ype, Gert en Albert

  Kombifit vanaf nu in de zaal!

  Geplaatst door op 11-01-2015 in Activiteiten, Kombifit | Reacties uitgeschakeld voor Kombifit vanaf nu in de zaal!

  Kombifit vanaf nu in de zaal!

  Kombifit is weer begonnen, nu in de zaal.

  Ieder die mee wil doen is van harte welkom voor kennismaking. We doen verschillende sporten (badminton , volleybal , basketbal etc).

  Tijd: maandag 19:00 – 20:00  in de gymzaal van de Violier.

  Tevens is er vanaf 26 januari een loopgroep voorafgaand aan de Kombifit. Dit ter voorbereiding aan de Regio’72 run. Iedereen is welkom, ook niet Kombifitters

  Informatie : Albert Oortgiesen kombifit@regio72.nl

  maandag Kombifit (vanaf 19.30 uur)

  Geplaatst door op 18-10-2014 in Activiteiten, Geen categorie, Kombifit | Reacties uitgeschakeld voor maandag Kombifit (vanaf 19.30 uur)

  maandag Kombifit (vanaf 19.30 uur)

  Na de geweldige aftrap met grote opkomst de laatste twee maandagen,  is wegens enthousiasme van de groep besloten de komende weken iedere maandagavond een uurtje te Kombifitten, zolang het weer het toelaat. Doe gezellig mee, en sluit je aan bij de enthousiaste groep die door middel van verschillende sport- en spelvormen lekker wil bewegen en zo actief, sportief en gezond wil blijven. We “trainen” vanaf komende maandag in tegenstelling tot eerder aangegeven van 19.30 uur tot 20.30 uur op het sportpark aan de Zichtstede.

  Share This