Pages Navigation Menu

Vaassen

Koninklijke onderscheiding Gert Leskens.

Vrijdagmorgen 24 april 2020 werd Gert Leskens tijdens zijn werkzaamheden op het sportpark van Regio ’72 voor hem geheel onverwacht gebeld door de Burgemeester met de mededeling:

Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd, Gert Leskens te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Door de regelgeving omtrent het coronavirus werden dit jaar de lintjes op afstand uitgereikt maar niet opgespeld. Via skype werden er mooie woorden tot hem gesproken.

De uitreiking van de onderscheiding was speciaal in de kantine gepland zodat er voldoende afstand gehouden kon worden en daardoor zijn kinderen toch aanwezig konden zijn bij dit speciale moment.

Onze aanbeveling werd ondersteund door Vaasaqua, Vereniging van Eigenaren en oud collega namens POCB de Fakkel.

Feliciteer Gert met onderstaand formulier

Regio’72
Gert is al jaren de drijvende kracht en spin in het web binnen Regio ‘72. Hij is voorzitter van ons sportpark en daarmee ook bestuurslid. Hij is altijd op het sportpark voor onderhoud en schoonmaak zodat het sportpark er altijd keurig bij ligt. In het verleden is hij lid geweest van bouwcommissie sportpark Oosterhof en heeft daarmee aan de basis gestaan van sporten in de Oosterhof.
Hij heeft het jeugdweekend en zomerkamp georganiseerd, Een steeds terug komende vraag is: Wie heeft er geen trainen gehad van Gert? Hij is zelfs momenteel weer coach van S4. Hij is de drijvende kracht achter school korfbal, scheidsrechter en organisator koningsspelen bij Regio ’72. Kortom Gert is Regio’72, en hoort bij Regio’72 en is echt onmisbaar voor onze vereniging, maar zeker ook voor veel jeugdleden. Hij laat veel mensen van onze sport genieten.

Citaat Vaasaqua:
Zijn organisatietalent, accuraatheid en voor de enthousiaste manier waarop hij zich inzet voor Vaasaqua heeft tot resultaat dat Vaasaqua nog steeds de grootste boekenmarkt van Gelderland is.

Citaat Vereniging van eigenaren:
Altijd kon je een beroep op hem doen ( mits hij niet te druk was met ander vrijwilligerswerk of op Terschelling was)

Citaat POCB de Fakkel
Hij had een joviale manier van doen, in zijn menselijke contact met ouders en teamleden. Voelde zich verantwoordelijk voor een goede startpositie van de leerlingen en de maatschappij.

Kort om genoeg redenen om hem hiervoor te onderscheiden.

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares