Pages Navigation Menu

Vaassen

Maeike Blaauw en Ans Prins, 25 jaar korfballid

Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering had korfbalvereniging Regio’72 twee jubilarissen te huldigen. Ans Prins en Maeike Blaauw zijn beiden 25 jaar lid van de vereniging.

Allebei zijn ze niet meer als korfballer actief maar vervullen wel de nodige andere vrijwilligerstaken binnen de club. Maeike is via het schoolkorfbaltoernooi bij Regio’72 terechtgekomen. 9 jaar geleden is ze gestopt als actief lid. Gelukkig bleef de verbondenheid bij de club en heeft ze verschillende taken uitgevoerd zoals trainster van jeugdteams, teambegeleider bij de selectie en al jaren is ze actief in de technische commissie.

Ans is via haar zus terechtgekomen bij Regio’72. Ze was 25 jaar geleden op zoek naar een combinatie van bewegen en gezelligheid. Ze heeft enkele jaren bij de recreanten gespeeld. Nu maakt ze onderdeel uit van de sponsorcommissie en zorgt dat het clubblad de ‘Mixed’ bij alle huizen bezorgd wordt. Uit handen van voorzitter Ype Oosterhoff ontvingen zij het speldje en een bos bloemen, passend bij onze clubkleuren.

Links: Ans Prins en rechts: Maeike Blaauw.

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares