Pages Navigation Menu

Vaassen

Ontwikkelingen sportpark Zichtstede

Zoals jullie in de media hebben kunnen lezen zijn de ontwikkelingen rond ons sportpark aan de Zichtstede in volle gang. Of, hoe en wanneer er een Multi Functioneel Centrum (MFC) wordt gerealiseerd is de vraag. Maar voor onze club biedt dit traject mooie kansen!

ICS Adviseurs uit Zwolle begeleidt het proces. Begin september hebben we uitgebreid met ze gesproken. We hebben aangegeven de ontwikkeling in twee stappen aan te willen pakken. Uiteraard staan we open voor samenwerkingen met CVO en wijkvereniging en eventuele huisvestingsaanpassing. Voor ons ligt de absolute prioriteit echter bij de het vernieuwen van ons kunstgrasveld. Zoals eerder aangegeven wordt ons huidige veld in 2018 hoogstwaarschijnlijk afgekeurd waarna we door de KNKV verplicht worden over te stappen op de nieuwe afmetingen. Op onze eerdere subsidie-aanvraag heeft de gemeente geantwoord deze noodzaak te begrijpen en mee te nemen in het totale plan. Wij hebben dan ook goede hoop dat we bij aanvang competitie 2018-2019 op de verkleinde veldafmeting kunnen gaan spelen.

ICS heeft na de gesprekken met betrokkenen een advies opgesteld richting de gemeente, wij verwachten begin november een terugkoppeling vanuit het college.

Om onze toekomstplannen te bespreken en jullie daarbij over de allerlaatste stand van zaken te kunnen informeren hebben wij besloten de Algemene Ledenvergadering te verplaatsen naar dinsdag 21 november a.s.

Heb je vragen of opmerkingen over bovenstaande, laat het ons weten!

Sportieve groet,
Bestuur Regio’72
Dion, Gert, Ilse, Jenny, Marike, Tim

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares

Heb jij onze jubileum site al bekeken?

Meld je aan voor de verenigingslunch, koop tickets voor het diner buffet etc.

Bekijk het programma en feest mee!

Naar de website