Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio ’72 1 scoort dertig keer tegen Keizer Karel!

 

Keizer Karel 1 – Regio ’72 1

Zaterdag 16 september speelde de selectie van Regio ’72 tegen Keizer Karel uit Nijmegen. Het 2e had al een goede pot achter de rug, waarin veel gescoord werd. Zij konden de wedstrijd afsluiten met een overwinning van 13-28, en er was goede hoop dat het 1e een soortgelijke wedstrijd ging spelen.

De wedstrijd begon erg sterk. Er zat veel energie in de ploeg en ook werden de kansen goed afgemaakt. Het duurde niet lang tot we 0-5 voor stonden. Hierna kwam de ploeg van Keizer Karel wel een beetje op gang, maar Regio bleef de wedstrijd sterk leiden. Toen het rust was, liet het scorebord 9-18 zien, een score die niet misstaan had als einduitslag! Maar we waren pas op de helft.

In de tweede helft werd het nog bijna spannend, maar dichterbij dan zes verschil is Keizer Karel niet gekomen. Twee spelers uit het 2e, Bart Bosman en Ricardo Hulleman, kregen de kans om te laten zien wat ze waard waren, en mochten nog een flink aantal minuten spelen op de plek van Thomas Gerritsen en Robin Zweekhorst. Ze deden het prima, en legden er allebei ook nog een balletje in. Hierdoor hadden alle tien de spelers gescoord! Tegen het eind raakte Ruth Schoemaker helaas door een ongelukkige beweging en botsing geblesseerd aan haar knie, en mocht Elvira Pannekoek de wedstrijd afmaken op haar plek.

Aan het eind van de wedstrijd keerde de spanning ineens terug, want de dertig moest  aangetikt worden van coach Brenda Voortman. Na een aantal ongelukkig gemiste kansen lukte het Hidde Scholten in de allerlaatste seconde toch nog om het dertigste doelpunt te maken, en sloot Regio de wedstrijd af met een prachtige score van 17-30.

De doelpuntenmakers op een rij:

Hidde Scholten: 6

Tim van Huffelen: 5

Robin Zweekhorst: 4

Ruth Schoemaker: 3

Anne Stegeman: 3

Erica Oosterhof: 3

Leandra Koetsier: 2

Bart Bosman: 2

Thomas Gerritsen: 1

Ricardo Hulleman: 1

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares