Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio ’72 geen schim van de stuntploeg van afgelopen week

De thuiswedstrijd tegen Hellas werd verloren maar daarin speelde Regio ’72 niet onverdienstelijk. De afgelopen zaterdag ging Regio ’72 dan ook met goede moed naar het nabijgelegen Nunspeet om Hellas het vuur aan de schenen te leggen. Helaas bleek niets minder waar en kon Regio ’72 zijn vorm van de afgelopen week niet herpakken.

Regio ’72 begon de wedstrijd gefocust en creëerde goede kansen rondom de korf. Maar het was Hellas die de kansen als eerste benutte en kon zo de eerste punten afturven. Regio ’72 liet zich daardoor niet uit het veld slaan en kon in de begin fase dan ook nog aanklampen bij Hellas. Regio ’72 miste een aantal oplegde kansen en daarbij zakte het geloof weg. Hellas liep verder uit en kon een 14-7 ruststand noteren.

Strijdvaardig werd de wedstrijd hervat en leek het erop dat Regio ’72 nog wat terug kon doen tegen het scherp schietende Hellas, maar dat bleek van korte duur. Tijs Schoemaker, Jordi Molendijk en Leandra Koetsier werden in de ploeg gebracht voor frisse energie, maar het mocht niet baten. Regio ’72 verloor de wedstrijd met een troosteloze  eindstand van 29-16.

Regio ’72 staat momenteel op de zesde plek en zal de aankomende wedstrijd nog een aantal belangrijke punten moeten halen om zich zeker te stellen van handhaving in de tweede klasse.

Scores:

Robin Zweekhorst 5
Tim van Huffelen 2
Lauren Schoemaker 2
Tijs Schoemaker 2
Ruth Schoemaker 1
Thomas Gerritsen 1
Hidde Scholten 1
Anne Stegeman 1
Jordi Molendijk 1

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares