Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio ’72 kan kampioenschap Nova niet voorkomen

Regio ’72 heeft afgelopen zaterdag niet kunnen stunten. Nova uit De Bilt was met duidelijke cijfers te sterk in Vaassen: 14-29. Dit betekent met nog één wedstrijd voor de boeg het kampioenschap in de tweede klasse D voor Nova terwijl Regio ’72 in de middenmoot blijft.

Regio ’72 won de afgelopen drie wedstrijden en wilde deze stijgende lijn doorzetten. Bovendien werd het team gesteund door de F1, dat als team van de week fungeerde en eerder die dag kampioen was geworden.

In de beginfase mocht Regio ’72 nog even de illusie hebben dat het Nova daadwerkelijk lastig kon maken. Maar na een 2-4 tussenstand liep Nova al snel uit naar 3-9. Regio ’72 kreeg de nodige opgelegde kansen, maar verzuimde deze af te maken. Nova liet bij vlagen hun klasse zien en liep uit naar een 6-13 ruststand.

In de tweede helft wist Regio ’72 iets meer kansen af te maken, desondanks bleef Nova de bovenliggende partij. De tegenstander toonde aan het niveau van de tweede klasse ontgroeid te zijn en won ruim met 14-29. Regio ’72 kon zichzelf aanrekenen, dat het zelf niet enkele doelpunten meer had gemaakt.

Na twee vrije weekenden sluit Regio ’72 het zaalseizoen af op 11 maart met een duel tegen hekkensluiter Tiel ’72.

 

Doelpunten Regio ’72:

Thomas Gerritsen 4
Tim van Huffelen 4
Robin Zweekhorst 2
Anne Stegeman 1
Ruth Schoemaker 1
Femke Scholten 1
Hidde Scholten 1

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares