Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio ’72 neemt geen punten mee uit Vianen

Afgelopen zaterdag heeft Regio ’72 haar eerste zaalwedstrijd van dit seizoen gespeeld. Het team ging op bezoek bij Viko uit Vianen en verloor daar jammerlijk met 19-10. 

Regio ’72 startte in de zaal met een wijziging in het team. Robin Zweekhorst komt terug van een knieblessure, waardoor Laurens Kozijn vanaf nu in het tweede team speelt. Regio ’72 wist ondanks de uitgebreide voorbereiding geen vuist te slaan tegen het fysiek sterkere Viko. In de beginfase van de wedstrijd zijn de teams gewaagd aan elkaar en opent Regio ’72 de score waarna het gelijk op ging.

De wedstrijd vorderde gestaag waarbij Viko meer grip kreeg en kon uitlopen. Regio ’72 kwam moeilijk tot scoren en moest hard werken om aan te klampen. Het verschil bleek te groot waardoor het een onbegonnen race tegen de klok werd. Regio ’72 verloor met een duidelijk 19-10 en vertrok uit Vianen met voldoende verbeterpunten voor in de komende wedstrijden.

De competitie is nog jong waarin Regio ’72 oude bekende en onbekende teams tegenkomt. Het belooft een spannende strijd te worden om bovenin mee te kunnen draaien, volgende week kan hier een goede start mee worden gemaakt tegen Hellas uit Nunspeet. Aanvang 18.50 in de Wieken te Vaassen.

Scores Regio ’72:
Jordi Molendijk 2
Hidde Scholten 2
Tim van Huffelen 1
Thomas Gerritsen 1
Robin Zweekhorst 1
Lauren Schoemaker 1
Ruth Schoemaker 1
Anne Stegeman 1

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares