Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio ’72 niet constant genoeg en degradeert

Regio ’72 is afgelopen zaterdag op de valreep alsnog gedegradeerd naar de derde klasse. De ploeg uit Vaassen kon zich met een gelijkspel of winst veiligstellen van degradatie maar verloor in de laatste minuten tegen Zwart-Wit uit Delden alsnog met één doelpuntverschil. Zwart-Wit was met 19-18 te sterk en blijft ten koste van Regio ’72 in de tweede klasse.

De spelers van Regio ’72 wonnen afgelopen week met overtuigende cijfers van degradant Klimop en was gebrand af te rekenen met zwart-Wit de direct tegenstander op degradatie naar de derde klasse. De wedstrijd begon aan de kant van Zwart-Wit scherp en benutte twee afstandschoten. Regio ’72 moest aanklampen en deed dat dan ook verdienstelijk. De scores wisselden elkaar rap op en kon geen van beide partijen loskomen van de anders. Er werd gerust met één doelpunt in het voordeel van Regio ’72. In de rust werden de laatste aanwijzingen toegelicht en besproken waarna de wedstrijd werd hervat. Regio ’72 kwam drie doelpunten voor maar wist dit gat niet te behouden. Zwart-Wit ging vervolgens over Regio ’72 heen wat een achterstand van twee doelpunten zorgde in het laatste kwart van de wedstrijd. Met ultieme pogingen werd de score weer gelijk getrokken en leek Regio ’72 te gaan handhaven. Niks was minder waar en Zwart-Wit schoot in de laatste minuten nog een afstandschot raak. Het gat was onoverkoombaar.

Regio ’72 degradeert hiermee naar de derde klasse op het veld. Het spel van de Vaassenaren is over het gehele seizoen bekeken niet constant genoeg geweest. Brenda Voortman zal na de rustperiode komend seizoen door bouwen aan het verfrissende spel van Regio ’72 en hoopt daarmee komend seizoen hoge ogen te gaan gooien.

Alle steun die het publiek het afgelopen seizoen 2017/2018 wordt zeer gewaardeerd door de selectie! Volgend jaar hoopt Regio ’72 voor meer succes te gaan en ziet alle supporters dan weer graag terug op het sportpark Oosterhof.

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares