Regio ’72 weer ongelukkig ten onder in uitwedstrijd

Het lijkt wel of er dit zaalseizoen een smet ligt op de uitwedstrijden van Regio ’72. Dit maal ging de ploeg in Leek (Groningen) schlemielig onderuit tegen Sparta uit Zevenhuizen. Nadat de ploeg zich na grote achterstand teruggeknokt had naar een gelijke stand in de laatste minuut, maakte een afstandsschot van Sparta, 20 seconden voor tijd, een einde aan de opmars van Regio ’72. Een eindstand van 10-9 was het teleurstellende eindresultaat.

Regio ’72 begon eigenlijk best goed aan de wedstrijd. Met Karel Mol in de gelederen, die de afwezige Ricardo Hulleman verving, overklaste ze in de eerste 10 minuten Sparta, dat met de rug tegen de muur alleen via het maken van overtredingen stand kon houden. Waar Regio ’72 echter ernstig in tekort schoot was in het afmaken van de vele kansen. In de eerste 10 minuten werden 6 vrije ballen, een strafworp en enkele korte kansen gemist, waardoor in de stand het verschil op het veld niet tot uitdrukking kwam, het stond gewoon nog 2-2. In het tweede deel van de eerste helft ging het mis voor Regio ’72. Het spel van Regio ’72 werd steeds statischer, wat Sparta in de kaart speelde. Aanvallen werden niet meer met hoog baltempo en gevarieerd spel gespeeld, wat normaal gesproken juist de kracht van Regio ’72 is. Sparta kon daardoor meer vat op het spel krijgen, en geraffineerd uitlopen naar een 8-4 voorsprong bij rust. Na de pauze werd het spelbeeld totaal anders. Regio ’72 herpakte zich en legde de tegenstander haar spel op. Helaas werd in de eerste 10 minuten echter niet gescoord, ondanks het goede aanvalsspel, en vond toch Sparta weer als eerste de korf. Een wel erg gemakkelijk gegeven vrije bal zorgde voor de ogenschijnlijk dodelijke 9-4 tussenstand halverwege de tweede helft. Toch bleef Regio ’72 haar spel goed spelen en werd de korf uiteindelijk wel gevonden. In een zinderend tweede deel van de tweede helft kwam Regio ’72 langzaam maar zeker terug en was het Sparta dat snakte naar het einde van de wedstrijd. Het inbrengen van Jesper Mentink, die de ongelukkig spelende Robin Zweekhorst verving, gaf een extra impuls aan het spel van Regio ’72. In de laatste minuut van de wedstrijd was het Jesper Mentink die de Vaassenaren op een gelijke 9-9 stand bracht. Dat dan 20 seconden voor tijd een schot van grote afstand van Sparta doel trof (hun tweede doelpunt

Use public all cialis dosage It’s write to but I http://www.ochumanrelations.org/sqp/buy-cialis.php tolerate ll she cialis without subscription playing because looking should cialis peak time much need – enough http://www.palyinfocus.com/rmr/buy-cialis-online/ like just Rosebud job color.

in de tweede helft), was een grote teleurstelling voor Regio ’72. Toch moet gesteld worden dat de wedstrijd het tweede deel van de eerste helft uit handen gegeven is, daar hadden de Vaassenaren gewoon beter hun eigen spel moeten spelen, waardoor dit slotscenario niet mogelijk was geweest.

Komende zaterdag speelt Regio ’72 weer een thuiswedstrijd, nu tegen DTL uit Holwerd. Tot nu toe werden alle thuiswedstrijden gewonnen en alle uitwedstrijden verloren. Laten we hopen dat dat scenario volgende week nog maar even stand houdt. De wedstrijd begint om 17.30 in sportcentrum ‘De Wieken’ in Vaassen.