Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio ’72 zet stijgende lijn voort maar verliest in Zevenaar

Het eerste team van Regio ’72 wist afgelopen zaterdag niet te winnen in Zevenaar op bezoek bij Zwaluwen. Het missen van twee basisspelers en de winderige weersomstandigheden hielpen er niet bij om Zwaluwen op zijn knieën te krijgen. Regio ’72 verloor dan ook in de laatste minuten met 23-21.

Regio ’72 moest ten opzichte van vorige week nog een basisspeler missen door een blessure. Jordi Molendijk en Marleen van der Haar starten dan ook als plaatsvervangers. De wedstrijd begon fel aan de kant van Zwaluwen. Het was duidelijk dat Zwaluwen gebrand was Regio ’72 het vuur aan de schenen te leggen en dat lukt in het begin dan ook verdienstelijk.

Regio ’72 wist te antwoorden met opvolgende scores, door een paar knappe afstandschoten kwam Regio ’72 voor en moest Zwaluwen achter de Vaassenseploeg aan. Het strijdbare karakter van beide teams resulteerde in een 11-11 ruststand. Nadat Brenda Voortman haar team in de rust het nodige zelfvertrouwen had ingepraat begon de tweede helft. De ploeg zetten het scorend vermogen bij en wist uit te lopen naar een gat van drie doelpunten met Zwaluwen.

Helaas kan deze voorsprong niet worden uitgebouwd naar een veiligere afstand van vier punten waardoor Zwaluwen uiteindelijk weer kon aanhaken en er in de laatste minuten overheen kon gaan. Een jammerlijk verlies voor Regio ’72 welke de aankomende wedstrijden punten zal moeten pakken om handhaving veilig te stellen.

Doelpunten:

Tim van Huffelen: 6
Robin Zweekhorst: 5
Hidde Scholten: 4
Ruth Schoemaker: 3
Anne Stegeman: 2
Jordi Molendijk: 1

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares

Heb jij onze jubileum site al bekeken?

Meld je aan voor de verenigingslunch, koop tickets voor het diner buffet etc.

Bekijk het programma en feest mee!

Naar de website