Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio ’72 zet zegereeks voort

Opnieuw heeft Regio ’72 goede zaken gedaan door te winnen van HKC in Utrecht. Door de derde overwinning op rij stijgt Regio ’72 opnieuw een plaats in de tweede klasse D. De Vaassenaren staan nu vierde.

Bij Regio ’72 werd afgelopen week bekend dat Brenda Voortman ook volgend seizoen als hoofdtrainer aanblijft. In Utrecht kon Regio ’72 opnieuw revanche nemen; eerder in het seizoen ging het thuisduel immers met 18-22 verloren. Het kon daarbij het voorbeeld nemen aan het tweede team, dat won van de reserves van HKC en zich hiermee definitief veilig speelde.

Regio ’72 startte flitsend. De eerste zes minuten scoorde Regio ’72 elke minuut, terwijl HKC even op gang moest komen. Na een 4-10 tussenstand liet Regio ’72 de teugels wat vieren, waardoor de Utrechtse tegenstander terug kon komen tot een 9-13 ruststand.

In de tweede helft bleef Regio ’72 constant aan de goede kant van de score, maar kwam HKC enkele keren gevaarlijk dichtbij. Op een 15-16 tussenstand stelde Regio ’72 snel orde op zaken door vier treffers op rij. Met de sterk ingevallen Elvira Pannekoek en Tijs Schoemaker in de ploeg stelde Regio ’72 uiteindelijk de 18-23 zege veilig. Door de hele wedstrijd te blijven scoren, kon HKC net niet aanhaken.

Volgende week krijgt Regio ’72 een zware kluif. Koploper Nova uit De Bilt komt dan op bezoek in Vaassen. Bij winst van Nova worden zij kampioen. Regio ’72 zal er alles aan doen om dit feestje uit te stellen en de goede lijn van de laatste weken voort te zetten.

Doelpunten Regio ’72:

Hidde Scholten 7
Thomas Gerritsen 3
Leandra Koetsier 3
Tim van Huffelen 3
Femke Scholten 2
Robin Zweekhorst 2
Anne Stegeman 1
Ruth Schoemaker 1
Tijs Schoemaker 1

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares