Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio verliest doordeweekse speelronde

Doordat de tegenstander van Regio’72 uitstel van de eerste speelronde heeft aangevraagd, speelt Regio’72 op de woensdagavond tegen DOT uit Oss. Doordeweeks spelen is niet een ideale situatie, maar gelukkig speelt Regio thuis. Als het de veerkracht van de vorige wedstrijd meeneemt zal elke tegenstander het lastig krijgen in Vaassen.

Waar Regio’72 tegen Steeds Hooger in de eerste helft moeite had elkaar te vinden, waren nu de aanvallen langer. Het eerste doelpunt kwam ook vanuit Vaassense zijde. Wat volgde was een eerste helft met vooral doelpunten uit vrijeballen en strafworpen. Het publiek werd amper getrakteerd op velddoelpunten. De rust werd met een stand van 3-7 ingegaan. De achterstand is zeker nog te overbruggen.

DOT gaf zich nog niet gewonnen en begon met een ogenschijnlijk ingestudeerd trucje. De snelheid van de dames werd ook in de tweede helft gebruikt. De rust heeft beide teams goedgedaan qua scoren en er werd lustig op los gescoord. Voor de neutrale toeschouwer was de tweede helft attractiever dan de eerste helft.

De paarswitten hadden niet de macht om de achterstand om te buigen. DOT bleef meescoren met Regio’72 en gaf op deze manier  geen ruimte en zeker geen hoop om een punt in Vaassen te houden. Bij een stand van 11-16 floot de scheidrechter af. Een terechte uitslag, waarbij Regio’72 in de eerste helft vergat te scoren. Aankomende woensdag staat weer een doordeweekse wedstrijd gepland. Thuis om 20:30 tegen de Zwaluwen uit Zevenaar.

 

Doelpunten:

Tim van Huffelen: 4

Laurens Kozijn: 3

Tijs Schoemaker: 2

Annemarije Kerkdijk: 1

Thomas Gerritsen: 1

 

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares