Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio’72 B1 viert kampioenschap

Zaterdag 11 maart speelde de B1 van Regio’72 zijn laatste korfbalwedstrijd van het zaalseizoen. Tijdens deze wedstrijd moest het kampioenschap nog veiliggesteld worden. Het werd een spannende wedstrijd met een goede eerste helft en een spannende tweede helft. Uiteindelijk werd de wedstrijd tegen Rheko B2 met 11-7 gewonnen waardoor het team van de fanatieke trainers Ronald van der Haar en Barry van Essen een kampioenschap bij kon schrijven.

Spannend was ook de hele competitie. De laatste wedstrijd mocht namelijk niet gelijkgespeeld of verloren worden, want dan zou Olympus’58 de enige kampioen zijn geweest. Nu eindigen de twee teams met beide 18 punten samen op de eerste plek. Met een doelsaldo van +28 heeft Regio’72 net iets betere papieren dan Olympus’58 met een doelsaldo van +20.

De ploeg heeft veel plezier in het spel laten zien en werkt ook echt als een team samen. Dat heeft dus geresulteerd in een verdiend kampioenschap. Na een leuke huldiging vierden de spelers met de trainers het kampioenschap in de kantine van de Wieken met een lekker stuk taart. Vanaf nu gaat het team zich weer richten op de voorjaarscompetitie op het eigen sportpark aan de Zichtstede.

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares