Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio’72 begint 2017 met winst tegen Tiel’72.

Voor de hoofdmacht van Regio’72 is het jaar 2017 goed begonnen. Zowel Tiel’72 als Regio’72 bezetten de laatste plaats. Met een minimaal verschil werd er gewonnen van Tiel’72 en klimt Regio een positie omhoog in de stand.

 

Ondanks de slechte weersvoorspelling durfden de bezoekers uit Tiel het aan om af te reizen naar Vaassen. Daaruit blijkt dat voor beide teams veel op het spel staat. Wil het omhoog kijken, dan is winst het enige wat telt. Regio’72 begon de wedstrijd met Jordi Moledijk in plaats van de geschorste Thomas Gerritsen. Het publiek zat nog amper of het eerste doelpunt van Regio was al een feit. Al snel bleek dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. Bij een 10-10 stand werd er gerust.

 

Dat beide teams niet voor elkaar onderdeden bleek ook uit de tweede helft. De scores vielen om en om en de spanning was om te snijden. Tot 15-15 hielden beide teams elkaar in evenwicht. Met nog minder dan 10 minuten op de klok wist Regio een gat te slaan en trok de stand naar 18-15. Tiel liet zich niet uit het veld slaan. Met 1 minuut op de klok en een 18-17 stand werd het nog billenknijpen voor Regio. De ontlading bij de spelers en speelster van Regio’72 was ook groot toen de scheids affloot. Misschien was een gelijkspel meer op zijn plaats geweest, maar de punten zijn meer dan welkom.

 

Score:

Robin Zweekhorst 5

Hidde Scholten 3

Jordi Molendijk 3

Anne Stegeman 3

Lauren Schoemaker 2

Tim van Huffelen 1

Femke Scholten 1

 

 

 

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares