Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio’72 door het oog van de naald

De Vaassense korfballers waren gebrand op een paar punten zaterdag. Tot nu toe werd er alleen in de derby tegen Steeds Hooger een punt binnengesleept en de ploeg snakte naar een succesje. Dit gegeven resulteerde tegen SDO in een aantrekkelijke eerste helft en een slordige tweede, waarbij de wedstrijd precies lang genoeg duurde om aan de goede kant van de score te blijven.

In de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht. Alhoewel de score wat moeilijk op gang kwam had Regio’72 duidelijk het betere van het spel en werd er geduldig aan een voorsprong gewerkt. Met name de dames wisten de korf te vinden, zij namen het grootste deel van de doelpunten voor hun rekening. Bij een comfortabele 8-6 werd er gerust.

In de tweede helft leek de wedstrijd al gespeeld. Zowel verdedigend als aanvallend had Regio’72 haar zaakjes op orde en ze bouwden hun voorsprong gestaag uit naar 4 punten, 12-8. Vanaf dat moment kwam de klad er in. Er werd slordig en onrustig gespeeld. De spelers kozen niet de juiste kansen en kwamen afspraken niet na. Ook verdedigend namen de spelers te veel risico en SDO kroop naderbij. Bij een stand van 14-13 was er nog 1 lange minuut waarin het publiek met samengeknepen billen toekeek. Gelukkig was daar net op tijd het eindsignaal en bleven de punten in Vaassen.

Na afloop was er een bloemetje voor de goed leidende scheidsrechter. De eerste week van oktober is de Week van de Scheidsrechter en Regio’72 zette op deze manier alle scheidsrechters in het zonnetje.

Doelpunten Regio’72:

Hidde Scholten, 4
Laurens Kozijn, 2
Femke Scholten, 2
Lauren Schoemaker, 2
Anne Stegeman, 2
Annemarije Kerkdijk, 1
Tim van Huffelen, 1

img_3410

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares