Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio’72 nog 1 overwinning verwijderd van lijfsbehoud

Met nog 2 competitiewedstrijden voor de boeg is het voor het vlaggenschip van Regio’72 nog uiterst spannend. Regio’72 moet deze 2 wedstrijden winnen wil het op eigen krachten in de 2de klasse blijven. Zaterdag trad Regio tegen de rode lantaarndrager KV Klimop uit Asten aan. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.

Voor een spannende wedstrijd heb je twee teams nodig die strijden voor lijfsbehoud. Regio startte fel en gedreven uit de startblokken. Zodoende walsde de formatie van Brenda Voortman over de bezoekers heen. De Klimop werd gebruikt als speelbal en Regio maakte dankbaar gebruik van de ruimtes die het kreeg. Met een 12-3 voorsprong werd er gerust.

De tweede helft was er één voor de statistieken. Spannend werd het niet meer. Regio trakteerde het publiek op nog een doelpuntrijke helft. Routinier Tim van Huffelen werd vervangen door A-junior Jochem van der Haar, die hiermee zijn debuut maakt in de hoofdmacht. Van der Haar liet met zijn gedrevenheid zien dat hij rammelt aan de deuren van de selectie. Uiteindelijk kabbelde de wedstrijd naar een 24-9 eindstand.

Regio is nog 1 finale verwijderd van lijfsbehoud. Het treed in Delden aan tegen mede concurrent Zwart-Wit. De winnaar van deze pot blijft in de 2de klasse en de verliezer daalt af naar de 3de klasse. Een klasse waar Regio’72 op het veld voor het laatst in seizoen 2007-2008 is ingedeeld.

Scores Regio’72:
Tim van Huffelen: 6
Robin Zweekhorst: 3
Ruth Schoemaker: 3
Erica Oosterhoff: 3
Leandra Koetsier: 3
Hidde Scholten: 3
Anne Stegeman: 2
Thomas Gerritsen: 1

 

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares

Heb jij onze jubileum site al bekeken?

Meld je aan voor de verenigingslunch, koop tickets voor het diner buffet etc.

Bekijk het programma en feest mee!

Naar de website