Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio’72 verliest eerste thuiswedstrijd van de zaalcompetitie.

selectie

Gehuld in nieuwe wedstrijdtenues trad Regio’72 aan tegen het bekende Hellas’63 uit Nunspeet. Vorig zaalseizoen troffen beide teams elkaar ook al. Beide wedstrijden eindigden toen in een gelijkspel. Hellas’63 is een geduchte tegenstander voor Regio, maar men is zeker niet kansloos.

Dat beide teams elkaar door en door kennen zorgde er voor dat de wedstrijd op het scherpst van de snede werd gespeeld. Beide teams ontlopen elkaar niet qua scores. Hellas nam steeds het voortouw waardoor Regio genoodzaakt was om mee te scoren wil het Hellas bijhouden. Hierdoor gaat Hellas met een lichte voorsprong van 2 punten de rust is.

Na de rust startte Regio feller aan de wedstrijd. Wil het winnen dan moest er een tandje bij worden gezet. Met twee hard werkende ploegen in combinatie met een scheidsrechter die het fysieke spel veel toeliet, zorgde voor een chaotische tweede helft. Ook al kwam Regio nog op voorsprong, Hellas bleek een completere ploeg te zijn, die beter met de omstandigheden om kon gaan. Regio werd verslagen op ervaring en verloor met 16-18.

Scores:

Tim van Huffelen 7

Hidde Scholten 4

Annemarije Brummel 2

Robin Zweekhorst 1

Ruth Schoemaker 1

Anne Stegeman 1

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares