Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio’72 wint in doelpuntrijke wedstrijd van DKOD

 

 

Zaterdag stond de derde competitieronde van het zaalseizoen op het programma voor Regio’72. Het mocht aantreden tegen een ervaren ploeg, DKOD. Beide ploegen staan puntloos onderaan en zijn gebrand om te winnen om zo van die laatste plaats af te komen.

 

Het publiek in de Wieken werd vermaakt met een doelpuntrijke wedstrijd. Beide ploegen gaven elkaar geen volledige druk, zodat er veel werd geschoten. Dat het een spannende wedstrijd zou worden was gelijk aan het begin wel duidelijk. De wedstrijd leek identiek als die van vorige week. Beide teams deden niet voor elkaar onder en de scores volgden om en om. De rust werd bereikt met een lichte voorsprong van 12-11 voor Regio’72.

 

Na rust scoorde Regio, maar was het DKOD die met zijn ervarenheid de stand vrij snel weer gelijk trok. Wat volgde was een periode waarbij Regio het initiatief nam, maar het kon DKOD nog niet afschudden. De wissels Tijs Schoemaker, Leandra Koetsier en Lauren Schoemaker werden het veld ingebracht om te zorgen dat de punten in Vaassen bleven. Tot het eind bleef het spannend, totdat Robin Zweekhorst de 22-21 aantekende. Met nog 2 zenuwslopende minuten op de klok was het billenknijpen in de Wieken. Uiteindelijk floot de scheidsrechter af en mag Regio’72 tevreden zijn met de 2 punten.

 

Scores:

Robin Zweekhorst 5

Tim van Huffelen 5

Hidde Scholten 4

Thomas Gerritsen 4

Anne Stegeman 3

Tijs Schoemaker 1

 

 

 

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares