Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio’72 wint met ruime cijfers van Achilles (A)

Het korfbalseizoen is weer begonnen. Vorige week werden de eerste 2 punten vanuit Deventer meegenomen. Zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd tegen Achilles uit Almelo op de planning. Dat Regio niet zomaar de punten weg geeft blijkt wel uit de eindstand, 19-10.

Zaterdag beschikte Regio over zijn basis achttal en begon sterk aan de eerste helft. Het liep uit naar een 5-1 voorsprong. Na deze snelle voorsprong brak er een periode aan waarbij Regio moeilijk de korf kon vinden en Achilles zich terug knokte naar een 6-5 stand. Bij deze stand werd de wedstrijd wegens onweer gestaakt. Regio kon op adem komen en zich herpakken. Na deze onderbreking zorgden de dames van Regio voor 3 doelpunten achter elkaar waardoor de opleving van Achilles de kop in werd gedrukt. Met een stand van 10-6 werd er gerust.

Regio startte ook de tweede helft sterk. Met 6 doelpunten op rij werd de winst veilig gesteld. Het publiek werd getrakteerd op een doelpuntrijke wedstrijd en met een 19-10 eindstand bleven de punten in Vaassen.

Op 16 september staat de uitwedstrijd tegen Keizer Karel op het programma, tevens bestaat Regio’72 op die dag 45 jaar. Wat zou het mooi zijn om dit te vieren met een winstpartij.

 

Score:
Ruth Schoemaker: 4
Thomas Gerritssen: 4
Anne Stegeman: 3
Hidde Scholten: 3
Robin Zweekhorst: 2
Tim van Huffelen: 1
Erica Oosterhoff: 1
Ricardo Hulleman: 1

 

 

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares

Heb jij onze jubileum site al bekeken?

Meld je aan voor de verenigingslunch, koop tickets voor het diner buffet etc.

Bekijk het programma en feest mee!

Naar de website