Pages Navigation Menu

Vaassen

Regio’72 wint ternauwernood

De laatste thuiswedstrijd voordat men de zaal in gaat staat al weer voor de deur. Na 2 verliespartijen is het voor het vlaggenschip van Regio’72 belangrijk om te winnen om zo de aansluiting met de top te blijven houden. De rode lantaarndrager van deze klasse komt op bezoek.

De eerste helft was er één om snel te vergeten. Regio kon geen blok maken tegen Midlandia en liep al snel tegen een achterstand op. Mede door het vroeg inbrengen van wissels werd getracht een verdere achterstand te voorkomen. Met een magere 5-7 werd er gerust.

Regio begon de tweede helft sterker. Mede door de doelpunten van Ricardo Hulleman en Tijs Schoemaker kwam Regio op gelijke hoogte. Regio kreeg meer vat op de wedstrijd en kwam op een minimale voorsprong. Door de 13-11 leek invaller Jochem van der Haar de wedstrijd op slot te gooien. Ware het niet dat Midlandia nog gevaarlijk dichterbij kwam door mee te scoren. Gelukkig voor Regio’72 floot de scheids bij de stand 13-12 af.

Ook mindere wedstrijden moeten gewonnen worden. Het positieve is dat Regio over meerdere schijven kan scoren. Volgende week staat de laatste wedstrijd op het programma voor Regio’72 voordat het de zaal weer ingaat.

Score:
Anne Stegeman: 2
Ruth Schoemaker: 2
Hidde Scholten: 2
Tim van Huffelen: 1
Erica Oosterhoff: 1
Ricardo Hulleman: 1
Tijs Schoemaker: 1
Robin Zweekhorst: 1
Thomas Gerritssen: 1
Jochem van der Haar: 1

 

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares

Heb jij onze jubileum site al bekeken?

Meld je aan voor de verenigingslunch, koop tickets voor het diner buffet etc.

Bekijk het programma en feest mee!

Naar de website