Pages Navigation Menu

Vaassen

Spetterende afsluiting!

Dit weekend hebben we een spetterende afsluiting gehad. En niet alleen vanwege de regenbuien die over kwamen, ook vanwege de activiteiten en gezelligheid!

Vrijdagavond vond de Rozeboom Zeskamp plaats. In tegenstelling tot vorig jaar was het dringen om mee te kunnen doen. Waren er vorig jaar nog slechts 6 teams, dit jaar moest de inschrijving voortijdig gesloten worden omdat er 12 teams waren opgegeven! Zoals de foto’s laten zien was het vooral heel gezellig, met veel gelach en positief fanatisme. De strijd werd uiteindelijk gewonnen door de Frituurhapjes, maar vooral de gezelligheid na de laatste ronde blijft bij!

Zaterdag was het de beurt aan de mensen die het korfballen eens uit wilden proberen. Meer dan 20 teams namen de uitdaging aan en schreven zich in. Van ervaren korfballers tot mensen die het eens een keer wilden proberen, alles was present en ging er vol voor! Na een eerste poule waarin de schifting tussen ervaring en enthousiasme werd gemaakt, werden de poules meer op sterkte ingedeeld. Dit zorgde voor wedstrijden die op eigen niveau werden gespeeld, wat als zeer positief werd ervaren. Hierdoor bleven ook de laatste wedstrijden van het toernooi leuk.

Na de prijsuitreiking, waarbij bleek dat ieder team voor hun inzet werd beloond, was het tijd voor de afsluitende bbq. Doordat veel deelnemers bleven bbq’en werd het een gezellige mengelmoes tussen “toernooigangers” en eigen leden.

Dankzij de deelnemers is het ondanks de regenbuien een perfecte afsluiting geworden. Maar ook gaat onze dank uit naar onze sponsoren (Casa di Verdi, Rozeboom, Neijenhuis, GSB, Matriva, Grand café de Toren, Tiemssen autoschade, Ongediertebestrijding van Essen, Blokhutwinkel.nl) en onze vrijwilligers (Edward Riphagen, Carla Woudstra, Fendela Beekman, Robin Zweekhorst, Tim Kamphuis, Dion Scholten, Martinus vd Haar, Linda Parrée, Marike van Triest) en alle mensen die tijdens de activiteiten hebben geholpen.

Iedereen een prettige vakantie, en tot volgend korfbalseizoen!

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares