Pages Navigation Menu

Vaassen

Start competitie zaterdag 12 november

We gaan de zaal weer in! Lekker korfballen, samen met je teamgenoten. Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je niet kunt spelen, dan zeg je af. We willen je echter vragen om alleen af te zeggen als je ècht niet kunt spelen. Wij hebben er met zijn allen voor gekozen een teamsport te gaan doen, daar horen ook verplichtingen bij.

Als het niet anders kan dan kan je afzeggen door uiterlijk dinsdagavond 19.00 uur te mailen naar het wedstrijdsecretariaat (ws@regio72.nl). (in geval van ziekte mag dit uiteraard ook later) In deze mail willen we graag weten in welk team je speelt, welke datum je afzegt en wat de reden is van afzeggen. Persoonlijke mails of apps naar Rianne worden niet meer als afzegging beschouwd.

Mocht je op vrijdagavond of zaterdag onverwacht af moeten zeggen voor de wedstrijd van dat weekend, neem dan contact op met je coach (jeugd) of contactpersoon (senioren). Hij of zij regelt dan met Rianne dat er compleet gespeeld kan worden.

Als je mailt via bovenstaande mail en je krijgt geen bericht terug, dan is er iets misgegaan. Stuur dan alsjeblieft de afzegging nog een keer. Alleen na ontvangstbevestiging kan je er vanuit gaan dat de afmelding is doorgekomen.

Maar als er een mogelijkheid is om wel gewoon te spelen, doen!!

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares