Pages Navigation Menu

Vaassen

Voorlopige teamindeling Jeugd

Beste jeugdleden en ouder(s)/verzorger(s),

Hierbij ontvangen jullie informatie over de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2014-2015. Aangezien we in het nieuwe seizoen gaan starten met één C-team, zijn er dit jaar alleen selectietrainingen voor de A en de B.  Deze worden gehouden voor de seizoensafsluiting, zodat iedereen voor de zomervakantie al weet in welk team hij/zij volgend seizoen komt te spelen. Het betreft nog wel een voorlopige selectie, want het kan zijn dat er door opzeggingen van leden of aanmeldingen van nieuwe leden alsnog geschoven moet worden in de teams.

Voor het samenstellen van de selectieteams gaat de TC  als volgt te werk:

  • We kijken eerst naar de leeftijd. De leeftijd die een kind heeft op 1 oktober 2014 is voor de bond bepalend voor de categorie waar het in geplaatst wordt.
  • Daarna kijken we of de aantallen kloppen. Mocht dit niet het geval zijn, dan schuiven we kinderen uit andere categorieën  door tot we een evenwichtig geheel hebben gekregen. Hierdoor kan het voorkomen dat bijv. een kind dat wat leeftijd betreft nog in de E hoort, gaat spelen in de D. Andersom mag ook. Een kind dat een jaar ouder is mag ook nog een categorie lager uitkomen. Hier moet bij gezegd worden dat een team onder een bepaald gemiddelde moet blijven. Een ouder kind moet dus gecompenseerd worden door een jonger kind.
    Een voorbeeld: De leeftijd voor de C is 12 en 13 jaar. De gemiddelde leeftijd van de spelers in de C moet tussen de 11,1 en 13,0 jaar liggen, waarbij er dus gekeken wordt naar de leeftijd op 1 oktober. Een kind van 14 jaar mag ook nog in de C spelen, mits er ook een kind van 12 jaar in hetzelfde team speelt.

Voor de duidelijkheid hebben we de leeftijden per categorie vermeld op de teamindeling. De gemiddelde leeftijd van een team mag niet hoger zijn dan de oudste leeftijd die vermeld staat.

Het spreekt voor zich dat leden van de TC zich niet bemoeien met de indeling van eventuele eigen familieleden.

A1, A2 (16 t/m 18 jaar)

Speelsters:   Anne Stegeman, Aniek Steenbergen, Lauren Schoemaker, Annemieke Kommer, Laura van Mossel, Saskia van Triest, Inez Prosee, Pascalle Molendijk, Carlijn Leerkes en Anne-Dien de Boer .
Spelers:         Sjoerd van der Haar,Mike Huisman, Robin Huisman, Jorn Ganzevles, Paul Roeloffzen, Ronald van der Haar, Douwe van der Zwaag, Ruben Volkers, Tijs Schoemaker en Thijs Riphagen.
Trainers/coaches: nog niet bekend

B1,B2 (14 en 15 jaar)
Speelsters:   Rianne Schoneville, Dorien van Leeuwen, Lisa Brummel, Deborah Proper, Gaby Bakkenes, Noa van der Zee,  Josje Volkers, Loes van Triest, Bernadet van der Haar, Elise Holubek, Kayleigh Proper, Kaely Bonnink en Nova Visser.
Spelers:         Tobias van Leeuwen, Ruben Holubek, Niels van Triest en Jochem van der Haar.
Trainers/coaches: nog niet bekend

C1 (12 en 13 jaar)
Speelsters:   Maaike de Bruin, Merel Schoneville, Melany van Ommen, Kely Liefers en Sanne Visser, Esmee Stofbergen
Spelers:         Casper Gensen, Brend Vijge, Remon van Essen en Jurre Riphagen.
Trainers/coaches: nog niet bekend

D1 (8-tal)en  D2 ( 4-tal) (10 en 11 jaar) indeling wordt definitief op 11 juni. TC wil een goede en gedegen afweging maken met huidige en nieuwe trainers
Speelsters:   Rosanne Kip, Alishya Wijnberg, Lisanne Dollenkamp, Nisa Akkoc, Celine Willemsen, Carlijn van der Ziel, Britt Hazeleger, Dionne Riphagen,  Marit Stofbergen, Roelinda Noordijk, Lieke Dijkstra en Tessa van Essen.
Spelers:         Remon Holubek en Roan Vijge.
Trainers/coaches: nog niet bekend

E1 (4-tal) (8 en 9 jaar)
Speelsters:  Sarah Bockhoven, Rachel Willemsen en Chantal Bourgonje.
Spelers:         Floris Koele en David van Lokhorst.
Trainers/coaches: nog niet bekend

F1 (4- tal)(6 en 7 jaar)
Speelsters:   Kim Heideveld, Dionne de Groene, Cleo Klinkum en Dyan van der Veen.
Spelers:         Kasper Schoemaker, Julian Visser en Gideon Lokhorst.
Trainers/coaches: nog niet bekend

Kangoeroes:
Speelsters:   Feline de Groene
Spelers:         Jouke van Essen, Sander Punt, Ruben van der Veen en Quinten Helmink.

Share This