Pages Navigation Menu

Vaassen

Update subsidie aanvraag kunstgrasveld

In maart berichtten wij over de bij de gemeente aangevraagde subsidie voor de vernieuwing van ons kunstgrasveld en de bijbehorende overstap naar twee kleinere (nieuwe afmeting!) wedstrijdvelden. Naar aanleiding daarvan en vanwege de ontwikkelingen rond de huisvesting van het wijkgebouw, ontvingen we onlangs een voorstel opnieuw om de tafel te gaan over samenwerking met de drie gebruikers van Sportpark Oosterhof.
Wij hebben aangegeven enerzijds teleurgesteld te zijn door deze nieuwe ontwikkeling, maar het anderzijds als een kans te zien. Het eerste gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden, in september is het vervolg. De gemeente Epe heeft een externe partij aangetrokken om het proces te begeleiden. In het eerste gesprek hebben wij benadrukt rond onze buitenaccommodatie snel stappen te willen maken. In 2018 zal ons huidige veld door slijtage in met name de korf zone hoogstwaarschijnlijk worden afgekeurd waarna we logischerwijs overstappen op de nieuwe afmeting.
We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, voor 27 oktober a.s. staat de Algemene Ledenvergadering gepland, uiteraard staat dit punt daar ook op de agenda.
Met sportieve groet,
Bestuur Regio’72
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares