Pages Navigation Menu

Vaassen

Verzoek voor een financiële bijdrage van de Vrienden van Regio’72

De eerste bijdrage van de vrienden van Regio’72 aan het scorebord was een absoluut succes waar wij nog steeds vrolijk van worden. Inmiddels zijn we een jaar verder en wordt het weer tijd om te kijken wat de wensen zijn voor dit jaar. Na onze ervaring van vorig jaar zijn de regels voor een bijdrage iets aangepast. Er is gekozen om alleen dat bedrag ter beschikking te stellen dat ook daadwerkelijk beschikbaar is. Voor dit jaar is de maximale bijdrage € 1200,00.

Mochten de kosten van je wens hoger zijn wil dat niet zeggen dat je dit verzoek niet kan doen. Alleen de bijdrage van de vrienden van zal niet meer bedragen dan de beschikbare € 1200,00.

Door middel van het aanvraagformulier kun je een verzoek indienen. Naast het kostenplaatje vragen we je ook om aan te geven waarom je vindt dat jou verzoek in aanmerking dient te komen voor een bijdrage.

Als je wilt kun je je verzoek presenteren op de vrienden van Regio’72 avond welke binnenkort gepland gaat worden. Dit kun je aangeven op het aanvraag formulier.

De aanvraag dient uiterlijk 1-11-2015 bij ons binnen te zijn.

Mocht je een beroep willen doen op een financiële bijdrage van de vrienden van Regio’72 vul dan het aanvraagformulier in. Op de vrienden van Regio’72 avond zullen wij met elkaar besluiten welke aanvraag een bijdrage zal ontvangen.

Namens de vrienden van Regio’72

Marleen Schoemaker

Marijke Versloot

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares