Pages Navigation Menu

Vaassen

Vol trots draagt de selectie het nieuwste tenue.

selectiesponsors

Met vreugde deelt Regio’72 mee dat dat de club een nieuwe hoofdsponsor mag verwelkomen. Een oude bekende deze keer, het Gelders Service Bedrijf gevestigd in Vaassen en opererend in de regio. Dit Uneto-VN erkend allround installatiebedrijf in onder andere sanitair, verwarming, dakbedekking en zonnepanelen gaat Regio’72 de aankomende jaren financieel steunen.

De overeenkomst past bij de korfbalclub en GSB. De drijvende krachten achter GSB zijn op meerdere fronten aan de club verbonden; als speler, als vrijwilliger en als enthousiaste toeschouwer of deelnemer aan activiteiten. GSB is een familiebedrijf, en korfbal bij uitstek een familiesport. Jong en oud voelt zich thuis, een imago dat resulteert in een club waar prestatie, sportiviteit en een goede sfeer hand in hand gaan en iedereen welkom is.

Onze nieuwe kledingsponsor voor de selectie is MUTA Sport, ook wel bekend onder de naam korfbaltotaal.nl. Zij is leverancier van gespecialiseerde korfbalkleding en materiaal, onder andere aan het Nederlandse team. Voor Regio’72 heeft MUTA Sport een speciale lijn ontwikkeld als onderdeel van de sponsorovereenkomst waarbij de wedstrijdkleding voor de selectie gratis ter beschikking zijn gesteld. Dit naast een jaarlijks sponsorbedrag. Regio’72 is uiteraard heel blij met deze rugsponsor.

Bij die lijn horen natuurlijk ook professionele sporttassen. Daarom is Regio’72 dan ook blij met een sponsor voor die tassen in de vorm van Stofbergen bouwservice. Bouwbedrijf voor alle grote en kleine klussen! Stofbergen onderstreept hiermee zijn langlopende betrokkenheid bij de vereniging.

Afgelopen zaterdag 19 november werd de eerste zaalwedstrijd thuis gespeeld in het nieuwe tenue.

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares