Pages Navigation Menu

Vaassen

Vrijwilliger van het jaar: Dion Scholten

 

Op zaterdag 13 mei zette de commissie TOM van Regio ’72 in een gezellig volle kantine alle vrijwilligers in het zonnetje. Marleen opende de avond door aan de hand van een kleine berekening (naar model van VV Oene) te laten zien hoeveel geld het zou kosten als al ons vrijwilligerswerk gedaan moet worden door betaalde krachten. Dat zou zo’n € 185.000,00 per jaar zijn….. Een serieus bedrag en een extra reden om trots te zijn op alle vrijwilligers.

Rond 21 uur kwam er een man binnen met een bijzonder jasje…..’’wat komt hij doen’’, zag je iedereen denken. Dat was Roel van de Quizbroers. Hij heeft voor ons een gezellige pubquiz gemaakt en gepresenteerd met diverse vragen over onze vereniging. Een muziekronde met namen van onze vrijwilligers erin en bijvoorbeeld tegenstanders raden aan de hand van cryptische afbeeldingen. Er is hard gestreden om de mooie beker, maar vooral veel gelachen.

Daarna was het tijd om de vrijwilliger van het jaar bekend te maken. Dion was net naar voren gekomen om namens zijn team de prijs van de pubquiz in ontvangst te nemen en hij kon gelijk blijven staan. Dion Scholten is de vrijwilliger van 2017.

Hij was samen met Ilse Heideveld en Jan Tijs Heideveld genomineerd voor deze titel en heeft de meeste stemmen gekregen op de avond zelf. Dion van harte gefeliciteerd!

TOM (Angela, José, Leni en Marleen) wil jullie allemaal bedanken voor de inzet van nu en hoopt dat de vereniging ook in de toekomst een beroep op jullie kan doen. En voor de mensen die nog geen vrijwilliger zijn……….zeg niet te snel nee als er om je hulp gevraagd wordt, het kost minder tijd dan je denkt en zo houden we samen de vereniging levend.

 

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares