Pages Navigation Menu

Vaassen

Vrijwilligersevenement Gemeente Epe op 7 november

Onderstaande uitnodiging ontvingen wij van de Gemeente Epe. Een mooi initiatief. Wil je deze avond bijwonen geef je dan op via ons secretariaat: G.Leskens@kpnplanet.nl

Groet,

Bestuur Regio’72

 

Beste vrijwilliger in de gemeente Epe,

In 2017 vieren we 15 jaar Vrijwilliger van het Jaar! Uw goede werk is van onschatbare waarde voor de gemeente Epe. Daarom nodig ik u graag uit voor het vrijwilligersevenement op dinsdag 7 november van 17.00 tot 20.00 uur in het gemeentehuis Epe.

Tijdens een feestelijke avond belichten we wat de ontwikkelingen van de afgelopen 15 jaar zijn geweest; zetten we vrijwilligerswerk in het zonnetje; en kijken we hoe we vrijwilligers kunnen vinden en binden. Samen met u en andere vrijwilligers die een positieve dynamiek op gang brengen, willen wij deze gezellige avond vullen. Er wordt volop gemusiceerd, gegeten en gedronken. Kijk voor het volledige programma op www.epe.nl/vrijwilligersevenement.

Vrijwilligerswerk is een krachtig middel om samen sociale doelen te bereiken. En het is leuk om iets voor de ander en de samenleving te betekenen. Wij stimuleren de betrokkenheid in de samenleving en binnen alle vrijwilligers in onze gemeente graag. Op 7 november ontmoeten mensen elkaar. Graag zien wij uw aanmelding tegemoet!

Wij hopen u van harte te mogen begroeten op 7 november.

Hartelijke groet,

Wethouder                           Juryvoorzitter Vrijwilliger van het Jaar

Erik Visser                            Leo Eland

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares