Pages Navigation Menu

Vaassen

Wie wil er een bijdrage van de vrienden van Regio’72?

Beste leden,  niet leden, commissies en iedereen die nog wat te wensen heeft voor onze club,

Zoals jullie weten is de Vrienden van Regio’72 een aantal mensen die onze club een warm hart toedragen en graag een bijdrage leveren aan jullie wensen. Zo kunnen we met trots kijken naar ons scorebord en de nieuwe meubels in de kantine die mede dankzij de bijdrage van de Vrienden van Regio’72 gerealiseerd zijn. Graag willen wij ook dit jaar weer een bijdrage leveren aan nog onvervulde wensen echter dan moeten we wel weten wat deze zijn.

Via de site onder Vrienden kun je een formulier invullen waarin jullie aan kunnen geven waarvoor jullie graag een bijdrage willen ontvangen van de vrienden van Regio’72.  Rond 15 april 2017 willen we graag weten wat de wensen zijn.

Dus leden,  niet leden, commissies en iedereen die nog wat te wensen heeft voor onze club vul het formulier in zodat wij ook dit jaar weer een van de lang gekoesterde wensen kunnen realiseren.

En wil je ook lid worden van deze onbaatzuchtige groep meld je dan aan als vriend en ook jij kan meebepalen waar onze bijdrage dit jaar naar toegaat.

Marleen en Marijke

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares