Pages Navigation Menu

Vaassen

Zomerkamp

Een week die je niet wil missen!

Zomerkamp 2017 zit er alweer op, maar geen nood in 2018 zijn we terug! Wat doe jij in de zomer van 2018? Nog geen plannen? Ga dan mee op zomerkamp, de leukste week van de zomer! Voor de jongsten heerlijk de hele dag actief buiten spelen met speurtochten, verstoppertje, kampvuur, zwemmen en liedjes zingen. Voor de ouderen natuurlijk ook een nachtprogramma, bezoek aan een stad en stappen in de plaatselijke kroeg. Al 39 jaar gaan we met veel leden en niet-leden op zomerkamp.

Voor wie is zomerkamp?

Iedereen! Dat is het leuke aan zomerkamp van Regio’72. We gaan met de hele club, van jong tot oud, van groot tot klein. Je kan dus op zomerkamp samen met al je vriendjes en vriendinnetjes om samen een groot avontuur te beleven, ook als ze geen lid zijn van Regio’72!

Wat doe je op kamp?

Behalve natuurlijk veel vrienden maken, doe je bijvoorbeeld ook bos-, ren- en waterspelletjes, speurtochten, workshops, sporten, chillen, feesten en natuurlijk breng je ook een bezoek aan het zwembad. We doen iedere dag meerdere activiteiten en tussendoor is er tijd om gewoon lekker te spelen. We nemen zelf het nodige spelmateriaal mee en we hebben een grote kist met allemaal knutselspullen, dus je zult je niet vervelen! Onze keuken zorgt elke dag voor een lekkere maaltijd. Elke dag eten we iets anders, van aardappels en salade tot macaroni tot pannenkoeken. Op het kamp is er ook een snoepwinkeltje waar je na het eten snoep kunt kopen. Op het kamp helpt iedereen mee met de corvee-taken. Zoals de tafels dekken, de recreatiezaal opruimen of de afwas doen. (Maar dit hoeft iedereen maar één dag te doen, hoor)

Klik op de onderstaande button voor meer informatie!

ZOMERKAMP 2017!
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares