Pages Navigation Menu

Vaassen

Zwak begin nekt Regio’72

 

Zo langzamerhand begint het belangrijk te worden om punten binnen te slepen voor Regio’72, wil het niet in de degradatiezone verkeren. Regio lijkt nog zoekende te zijn naar zichzelf. Zaterdag mocht het aantreden tegen HKC uit Utrecht. Beide teams staan op de een na laatste plaats. Winnen zou meer lucht geven om van deze plaats af te komen.

 

Dat Regio gebrand was om te winnen werd gelijk al duidelijk. Het hanteerde een hoog baltempo en zocht de aanval op. Helaas werd het spel hierdoor onrustig en was men zoekende naar elkaar. Net als vorige week kwam Regio al ‘ruim’ achter. Door onoplettendheden stond er vrij snel een 1-5 stand op het scorebord. Regio leek maar geen vat te krijgen op de scorende spelers van HKC. Daar waar Regio over meerdere schijven scoort, was men bij HKC afhankelijk van een enkeling. Met een 7-12 achterstand werd er gerust.

 

Tijdens de rust werden de puntjes op de i gezet en Regio begon rustiger en gecontroleerder aan de tweede helft. HKC liet zich niet uit het veld slaan en deelde na rust de genadeklap uit. Het scoorde gelijk 2 keer zodat het gat werd vergroot met 7 punten. Regio kon hier weinig tegenover stellen. Steeds wanneer het scoorde gaf HKC hier gelijk antwoord op. Pas halverwege de tweede helft, bij een 10-19 stand, herpakte Regio zich weer en scoorde het aan de lopende band. Uiteindelijk werd het 18-22. Wat zou er gebeurt zijn wanneer Regio dit eerder had ingezet? Qua scoren zit het goed, maar 22 doelpunten tegen krijgen tegen een team die op de stand gelijk staat, is teveel.

 

Score:

Tim van Huffelen 6

Annemarije Brummel 3

Lauren Schoemaker 2

Robin Zweekhorst 2

Hidde Scholten 2

Thomas Gerritsen 2

Anne Stegeman 1

 

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares