10 redenen om mee te gaan op zomerkamp!

Herinneringen maken voor altijd tijdens de zomervakantie? Echte kampgangers weten er vele op te noemen… maar komt dit lijstje je bekend voor?

 1. Er is een programma met elke dag 3 geplande activiteiten. Ochtend, middag en avond (laat voor de ouderen). Maar tussendoor is ook heel veel tijd om zelf te spelen! We weten niet precies hoe dit werkt maar elke kampganger kent het hele programma op zijn duimpje. Het is een soort tweede thuis geworden, spellen worden op dezelfde momenten gespeeld, het eten heeft een vast ritme en zelfs tussen de bonte avond acts zitten veel overeenkomsten. Maar is dat dit jaar nog steeds zo?

 2. Bedtijd: Je wordt iedere avond (veel te vroeg, we weten het, thuis mag je veeeel later) naar bed gebracht door de leiding, tenzij je in de B of hoger zit! Ook is niet iedereen altijd even braaf door, zonder dat de leiding het ziet, naar de andere slaapzalen te sluipen of eet je nog een zak heel zak chips als je gaat slapen.

   


 3. Eten & Drinken: Maaltijden en drinken worden allemaal verzorgd door onze eigen koks! Ook is er gratis fruit, maar voor snoep en frisdrank moet je zakgeld meenemen. (was het maar andersom, misschien is dat dit jaar wel…)

   


 4. Zwemmen:Als het weer het toelaat, ga je ook een keer (veel te kort, over 15 minuten gaan we weer naar de fietsen) zwemmen.

   


   

 5. Fietsen:Je gaat (veel te ver, en minstens 3 keer de verkeerde kant op) een flink stuk fietsen, minimaal 30 kilometer! De C en hoger fietsen zelfs heen en terug naar kamp!

   


 6. Je maakt mooie herinneringen. Maak blijvende herinneringen voor de rest van je leven, vraag dat maar eens aan kampgangers die al vaker zijn mee geweest. Die kunnen vast veel leuke verhalen vertellen.

   


   

 7. Heb plezier! Vraag of ook al je teamgenoten mee gaan op kamp! Dat maakt het plezier alsmaar groter!

   


 8. Thema; Elk jaar worden de activiteiten door de leiding georganiseerd aan de hand van een thema, wat dat dit jaar is, is nog niet bekend.. hebben jullie misschien suggesties?

   


   

 9. Bonte avond! Wat is er leuker dan je vakantie met zijn allen af te sluiten door een gek toneelstukje te doen voor iedereen. Misschien ben je nu al wel aan het oefenen voor de act of heb je al vragen voor een quiz?

   


 10. Je hebt een onvergetelijke tijd! Met zijn allen maken wel er een fantastische vakantie van!

 

Misschien ben je nu nog helemaal niet bezig met de zomervakantie van 2023 maar de zomerkamp leiding staat niet stil!

Schrijf je daarom nu in voor het zomerkamp in 2023!