Regio’ 72 nog steeds ongeslagen aan kop

OLDBERKOOP – Regio’ 72 reisde afgelopen zaterdag naar Oldeberkoop voor de wedstrijd tegen hekkensluiter Lintjo dat puntloos onderaan staat. Het programmaboekje van de Drentse ploeg vertelde over het verschil in doelstelling van beide teams. Voor de zo goed als gedegradeerde thuisploeg was het zaak om het plezier in de wedstrijden voorop te stellen, terwijl het voor de Vaassenaren uiteraard van belang is de ongeslagen status te behouden en daarmee de koppositie in klasse 3E.
 

Eigenlijk geeft dit gegeven het wedstrijdbeeld goed weer. Na een aardige eerste helft, ruststand 4-14, was de wedstrijd gespeeld. De tweede helft werd vervolgens plichtmatig uitgespeeld en er was weinig spektakel te zien.  Opvallend is wel dat de Vaassense ploeg over de volle breedte tot scoren wist te komen. Alle 8 spelers troffen minimaal een keer de korf. Eindstand 6-21.
Concurrent Hellas, dat met slechts twee punten minder de tweede plaatst bezet, liet dit weekend ook geen punten liggen. Hierdoor zijn alle ogen nog steeds gericht op het treffen tussen deze twee ploegen. Deze confrontatie vind plaats tijdens het allerlaatste competitieweekend, op 29 maart a.s. 

Doelpunten Regio’ 72

Karel Mol, 6
Gert van Essen, 3
Tim van Huffelen, 3
Willeke Kloezeman, 3
Karin van Huffelen, 2
Robin Zweekhorst, 2
Marije de Boer, 1
Ilse Heideveld, 1