24e Vramac Machines B&B toernooi 2024 – inschrijven tot 31 januari

Van BLOK EVC ontvingen wij onderstaand bericht. Lijkt het je leuk met een team mee te doen, schrijf je dan in via het formulier!


Beste volleybalvrienden,

De commissie B&B nodigt jullie hierbij uit om je in te schrijven voor ons volleybaltoernooi van 2024. We hopen een aantal nieuwe teams te mogen begroeten. Het toernooi wordt op dinsdagavond van 19.30 uur tot ongeveer 22.30 uur gespeeld in Dorpscentrum De Wieken te Vaassen. Dit gaat in april gebeuren. Het aantal avonden is afhankelijk van de deelname. Alle deelnemers zijn uitgenodigd voor het bijwonen van de finales en de aansluitende feestavond met prijsuitreiking en traditionele verloting met vele prachtige prijzen.

Er kan worden ingeschreven door dames-, heren- en gemengde teams. Door de terugloop van het aantal teams worden alle teams ingeloot in de gemengde poules. In de gemengde teams moeten minimaal 2 dames in het veld staan. De commissie hoopt dat ook de herenteams hieraan kunnen voldoen. Per team mogen er maximaal 2 seniorcompetitiespelers in het veld staan. Na de eerste speelavond gaan de bovenste teams van de poules naar de prestatieronde en de onderste teams naar de recreatieronde.

Op ons toernooi willen we het recreatieve element behouden en daarom hebben we al jarenlang de regel dat er uitsluitend onderhands mag worden opgeslagen.

De kosten bedragen € 35,00 per ingeschreven team. Het inschrijfgeld dient voor 31 januari 2024 overgemaakt te zijn op bankrekeningnummer NL63RABO 0122701011 t.n.v. Volleybalvereniging Blok EVC. Wil je bij het overmaken van het inschrijfgeld duidelijk de teamnaam vermelden?

Zodra het inschrijfgeld en -formulier binnen zijn wordt jullie inschrijving verwerkt.Vergeet vooral niet het inschrijfformulier op te sturen of te mailen!

Download inschrijfformulier

We hopen dat in 2024 weer een aantal nieuwe teams inschrijven, zodat we een volwaardig toernooi kunnen organiseren. Verder hopen we dat het weer een sportief en bovenal gezellig toernooi mag worden.

Met sportieve groeten,

Volleybalvereniging Blok EVC
Evenementencommissie (Groep B&B)