Opnieuw nederlaag Regio ‘72

Regio ’72 heeft zijn draai nog niet gevonden in de zaalcompetitie. Afgelopen zaterdag leed de ploeg al de derde verliespartij in vier duels. Door een 11-8 nederlaag in Barneveld tegen Revival bungelt de ploeg nu onderin de tweede klasse C.

Aanvallend was Regio ’72 in de beginfase onmachtig. Ook Revival uit Terschuur had moeite met het vinden van de korf, waardoor na een kwartier slechts een 2-1 tussenstand was bereikt. In de periode tot de rust bleven de doelpunten schaars, maar wist Revival het voortouw te nemen en ging met een 5-3 voorsprong rusten.

Voor Regio ’72 was er nog niets verloren, maar ook na de pauze konden de Vaassense korfballers geen vuist maken. Revival bleef met lange aanvallen geduldig zoeken naar de goede kansen en wisten stap voor stap de voorsprong uit te breiden. In de slotfase bracht coach Marcel Teunissen de wisselspelers Kirsten Meier en Laurens Kozijn in de ploeg. Het gat was echter te groot om te dichten, waardoor de 11-8 nederlaag niet meer afgewend kon worden.

Regio ’72 staat nu onderin de tweede klasse C. Komende zaterdag tegen Spirit uit Voorthuizen zal de Vaassense ploeg meer doelpunten moeten scoren om aanspraak op de overwinning te maken.

Doelpunten Regio’72

Karel Mol, 5
Karin van Huffelen, 1
Tim van Huffelen, 1
Willeke Kloezeman, 1